Januar, 2020

30Jan09:0013:30Workshop Internasjonalisering Del 1Gjør din bedrift klar for å satse internasjonalt (del 1 av 2)

Les mer

Beskrivelse

Det finnes mange spørsmål bedrifter må ta stilling til før de satser internasjonalt. Denne workshopen som arrangeres av Innovasjon Norge (IN), i samarbeid med Trysil kommune, gir deg tilgang til internasjonal markedskompetanse slik at du på et tidlig stadium kan kartlegge mulighetene for ditt produkt/tjeneste i potensielle internasjonale markeder. På denne måten blir du tryggere på at det faktisk kan være en etterspørsel i markedet før du går videre med en markedsintroduksjon.

Det inviteres til en workshop som går over to dager der du får muligheten til å jobbe med din bedrifts internasjonale vekstprosjekt, Workshopen krever noe forberedelser før oppstart og det vil bli lagt opp til konsentrert jobbing under og mellom samlingen. Mye av arbeidet vil du gjøre selv, samtidig som IN vil bistå deg og trekke inn eksperter fra deres kontorer i 30 land. Etter workshopen vil du ha et klarere bilde av markedet ditt, samt skissert en plan for hvordan du skal gå frem med din internasjonale satsing.

Formålet er at du får:

  • utarbeidet en forretningsmodell for et marked/land. Metoden kan brukes som verktøy for å vurdere andre markeder/land senere
  • Kartlagt om markedet kan være aktuelt for ditt produkt/tjeneste og målgruppe
  • Samtale med IN sine medarbeidere i Tyskland, Storbritannia og Benelux med mulighet for oppfølging senere
  • Laget en plan og satt opp tiltak for veien videre med en god markedsintroduksjon.

Workshopen er gratis.

Tid

(Torsdag) 09:00 - 13:30

Kontaktperson

Trysil kommuneFor spørsmål eller påmelding, ta direkte kontakt per epost tilbeo@trysil.kommune.no

X