Mars, 2022

15Mar16:0018:00Styreforeningens autorisasjonsprogramWebkurs - Del 1

Les mer

Beskrivelse

Styreforeningens autorisasjonsprogram

Dersom du deltok på Styreforeningens kurs «Profesjonelt Styrearbeid» i regi av Trysil kommune i juni 2020 og minst ett av styrekursene som ble gjennomført i 2021 («Regnskapsforståelse» i januar 2021 eller «Strategisk bærekraftig forretningsutvikling og vekst» i september 2021), er du kvalifisert til å gjennomføre styreforeningenes autorisasjonsprogram.

Som autorisert styremedlem kan du registrere deg i Styreforeningens styredatabase hvor du og din kompetanse blir eksponert for valgkomiteer og profesjonelle aktører innen styrerekruttering.

Autorisasjonsdagen et 5,5 timers kurs som er bygget opp omkring gruppearbeid rundt en konkret case på dag 1 (2 t) og på dag 2 (3,5 t) jobbes det med en individuell oppgave med 35 spørsmål med emner innen styrearbeid og selskapsforståelse. På dag 1 jobbes det i grupper, mens det på dag 2 jobbes enkeltvis. Kursleder vil i løpet av programmet gjennomgå alle spørsmålene og gir utfyllende kommentarer og innspill knyttet til sentrale problemstillingene.

 

Det inngår omfattende kursdokumentasjon i forbindelse med kurset.

 

Kurset gjennomføres over 2 kvelder:

15.03.22   16:00 – 18:00      CASE
23.03.22  16:00 – 19:30      «Autorisasjonsdagen»

 

De som ikke har deltatt på nok kurs i kommunenes regi, kan fylle på fra Styreforeningens kurskatalog til rabatterte priser for å bli kvalifisert til å delta på autorisasjonen. Har du kun har deltatt på årets kurs, vil det grunnleggende kurset «profesjonelt styrearbeid, som Trysil kommune arrangerte i fjor, være obligatorisk. Deltok du her kan du velge blant styreforeningens andre kurs.

Kursholder er Ole Sverre Spigseth. Han er styrekonsulent og foreleser i styreforeningen, og har mange års erfaring som daglig leder og fra styrearbeid både i internasjonale konsern og i norske SMB-bedrifter.

Autorisasjonsprogrammet krever en egenandel på 2.000 kroner per deltaker, mens Trysil kommune dekker det resterende. Det er plass til maksimalt 12 deltaker og førstemann-til-mølla prinsippet gjelder. Påmeldingen er bindende, fristen er satt til utgangen av 13.mars og skjer via mail til kontaktpersonen under.

 

Tid

(Tirsdag) 16:00 - 18:00

Kontaktperson

Trysil kommuneFor spørsmål eller påmelding, ta direkte kontakt per epost tilbeo@trysil.kommune.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

X