November, 2021

02Nov16:0018:00Strategisk bærekraftig forretningsutvikling og vekst (styrekurs)Webkurs - Del 2

Les mer

Beskrivelse

Kurset er skreddersydd for Trysil kommune og er basert på Styreforeningens kurs innen strategi og bærekraft

Her får du konkrete maler og verktøy for din strategiprosess og en innføring i nødvendige kriterier for vekst. Deltakerne blir kjent med strategiprosesser og nyttige verktøy, analyser og modeller som kan brukes i forbindelse med virksomhetens strategiarbeid. Deltagerne får god innsikt i hvordan gjennomføre en god strategiprosess i egen virksomhet, og får en grundig innføring i 7 fokusområder som styre og ledelse i virksomhetene bør konsentrere seg om for bærekraftig vekst.

Kurset gir en god innføring i prosessen med å utvikle virksomheten til økt samfunnsansvar og innføre økt fokus på bærekraft. Vi ser på hvilke muligheter det er til å bli mer bærekraftig og samtidig øke lønnsomheten, hvordan vi kan utvikle bærekraftige forretningsmodeller og gjøre bærekraft til et konkurransefortrinn, samt utfordringer og muligheter rundt sertifisering og rapportering av bærekraftperspektivet.

 

Les mer om kursene som er grunnlaget for dette kurset her:

https://styreforeningen.no/kurs-strategisk-forretningsutvikling-og-vekst/

https://styreforeningen.no/baerekraft-strategisk-fokus-i-styrerommet-nettkurs-live/

Kurset gjennomføres over 3 kvelder a 2 timer:

21.09.21      kl. 16:00 – 18:00
23.09.21      kl. 16:00 – 18:00
28.09.21      kl. 16:00 – 18:00

 

Kursholder er Ole Sverre Spigseth. Han er styrekonsulent og foreleser i styreforeningen, og har mange års erfaring som daglig leder og fra styrearbeid både i internasjonale konsern og i norske SMB-bedrifter.

Kurset krever en egenandel på 1.500 kroner per deltaker, mens Trysil kommune dekker det resterende. Det er plass til maksimalt 20 deltaker og førstemann-til-mølla prinsippet gjelder. Påmeldingen er bindende, fristen er satt til utgangen av 19.september og skjer via mail til kontaktpersonen under.

 

Autorisasjonsprogrammet for styremedlemmer

Kurset inngår som én av tre valgfrie grunnkurs i den modulbaserte versjonen av Autorisasjonsprogrammet for styremedlemmer og kan således inngå som tellende kurs i denne ordningen for deg som ønsker å utvide dine kunnskaper og spesialisere deg som autorisert styremedlem.

Se også egen annonse om autorisasjonsprogrammet som kommer 16. og 23.nov 21

Tid

(Tirsdag) 16:00 - 18:00

Kontaktperson

Trysil kommuneFor spørsmål eller påmelding, ta direkte kontakt per epost tilbeo@trysil.kommune.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

X