Mars, 2022

09Mar16:0019:00OppfriskningskursDigitalt styrekurs

Les mer

Beskrivelse

Trysil kommune har, i samarbeid med Styreforeningen, gjennomført 3 styrekurs. På grunn av pandemien har dette gått over en lengre periode enn først planlagt. Det første ble gjennomført allerede i juni 2020, mens det siste i januar 2022. Det som nå gjenstår i porteføljen, er selve Autorisasjonsprogrammet som gjennomføres i slutten av mars 2022.

På grunn av tidsaspektet, har vi besluttet å gjennomføre et oppfriskningskurs for de som har deltatt på ett eller flere av de tidligere kursene, nettopp for å få mest mulig ut av Autorisasjonsprogrammet.

Oppfriskningskurset gjennomføres over 3 timer. Det er gratis for de som har gjennomført det initiale kurset «Profesjonelt Styrearbeid» og minst ett av de to andre kursene. For de som har gjennomført ett eller begge av de to andre kursene, men ikke tatt det initiale kurset «Profesjonelt Styrearbeid», kreves det en egenandel på 2.000 kr. For de som kun har gjennomført det initiale kurset, må det dokumenteres at de har tatt et annet kurs i regi av Styreforeningen for å kunne bli med. Hensikten med kurset er å forberede deltakerne på Autorisasjonsprogrammet.

Oppfriskningskurset er digitalt.

Se også egen annonse om autorisasjonsprogrammet som kommer 15. og 23.mars 2022

 

 

Tid

(Onsdag) 16:00 - 19:00

Kontaktperson

Trysil kommuneFor spørsmål eller påmelding, ta direkte kontakt per epost tilbeo@trysil.kommune.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

X