Mai, 2021

19Mai18:0021:00Gratiskurs for næringslivetMorgendagens regnskapsføring

Les mer

Beskrivelse

I samarbeid med Elverum Handelsstand arrangerer vi en kursserie for næringslivet. Vi har engasjert nasjonalt anerkjente og inspirerende foredragsholdere. På kursene får du som næringslivsleder en unik mulighet til gratis faglig påfyll.

Du vil gjennom kursserien få en oppdatert verktøykasse for hvordan du kan lykkes i med din bedrift i et konkurranseutsatt marked. Her vil du få en innføring i temaer som økonomi, pensjon og ledelse. Du vil også lære mer om det siste innenfor salg, markedsføring og sosiale medier. Det siste kurset handler om kontinuerlig forbedring.

Totalt er det 8 kurskvelder med inspirerende påfyll utover våren.

De to første kveldene vil bli avholdt på Scandic Elgstua. Vi håper deretter å kunne avholde kursene på Høgskolen Innlandet i Elverum. Kursene har plass til 50 personer fysisk til stede, men det vil også være mulig å delta digitalt via Teams på samtlige kurs. Link vil bli publisert her på websiden i forkant av de enkelte arrangementene.

Medlemmer i Elverum Handelsstand får første prioritert til fysisk deltakelse – her er det førstemann til mølla. Husk å krysse av om du ønsker å delta fysisk eller digitalt på de enkelte kursene.

Smittevern vil ha høy prioritet og ved høyt smittetrykk vil vi måtte avholde ett eller flere kurs kun digitalt.

Kursserien er tilgjengelig for alle næringsdrivende i Sør-Østerdal regionen.


Morgendagens regnskapsføring

Dato: 19. mai
Kl: 18.00 – 21.00
Kurssted: mer informasjon kommer    


Kursholder: Thore Kleppen, statsautorisert revisor og leder KPMG Innlandet

Hvordan skal du tenke i 2021 – hvis du er et mindre eller mellomstort selskap? I kurset vil du få hjelp til å ta den proaktive regnskapsførerrollen. Hva kan jeg som næringsdrivende forvente og kreve?

Hva er de mest brukte økonomissystemene, hvilke oppgaver kan du gjøre selv og hvilke tjenester kan/bør du sette bort? Selskap i forskjellige livsfaser har forskjellige forventninger til hva systemene bør levere. Regnskapssystemkostnaden er sjelden vesentlig for selskapene. Utfordringene kommer når man får for lite ut av pengene man bruker på̊ regnskapssystem og regnskapsfører.

Thore har bred erfaring fra rådgivningsprosjekter innen forbedring av finans- økonomi- og regnskapsfunksjoner. Gjennom mange år har Thore bidratt med artikler i fagtidsskrifter og er mye brukt som foreleser innen styrearbeid, governance, styring og regnskap.

 

Påmelding via nettsiden til Elverum Vekst.

Tid

(Onsdag) 18:00 - 21:00

Kontaktperson

Elverum Vekstv/ Tone Lientone@elverumvekst.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

X