April, 2021

21Apr18:0021:00Gratiskurs for næringslivetØkonomi 1.0 og pensjon for bedriftsledere

Les mer

Beskrivelse

I samarbeid med Elverum Handelsstand arrangerer vi en kursserie for næringslivet. Vi har engasjert nasjonalt anerkjente og inspirerende foredragsholdere. På kursene får du som næringslivsleder en unik mulighet til gratis faglig påfyll.

Du vil gjennom kursserien få en oppdatert verktøykasse for hvordan du kan lykkes i med din bedrift i et konkurranseutsatt marked. Her vil du få en innføring i temaer som økonomi, pensjon og ledelse. Du vil også lære mer om det siste innenfor salg, markedsføring og sosiale medier. Det siste kurset handler om kontinuerlig forbedring.

Totalt er det 8 kurskvelder med inspirerende påfyll utover våren.

De to første kveldene vil bli avholdt på Scandic Elgstua. Vi håper deretter å kunne avholde kursene på Høgskolen Innlandet i Elverum. Kursene har plass til 50 personer fysisk til stede, men det vil også være mulig å delta digitalt via Teams på samtlige kurs. Link vil bli publisert her på websiden i forkant av de enkelte arrangementene.

Medlemmer i Elverum Handelsstand får første prioritert til fysisk deltakelse – her er det førstemann til mølla. Husk å krysse av om du ønsker å delta fysisk eller digitalt på de enkelte kursene.

Smittevern vil ha høy prioritet og ved høyt smittetrykk vil vi måtte avholde ett eller flere kurs kun digitalt.

Kursserien er tilgjengelig for alle næringsdrivende i Sør-Østerdal regionen.


Økonomi 1.0 og pensjon for bedriftsledere

Dato: 21. April
Kl: 18.00 – 21.00
Kurssted: mer informasjon kommer

 

Økonomi 1.0
Kursholder: Stein-Ragnar Noreng, adm.dir. The Vit
Kl: 18.00 – 19.45


Mange eiere og daglige ledere i små virksomheter har ingen økonomiutdanning. Denne kvelden får du en innføring i økonomi og gode råd og tips for å kunne sikre en bærekraftig drift. Stein-Ragnar er grunnleggeren av TheVIT. Han har bakgrunn som administrerende direktør i KPMG, og har styreerfaring fra både internasjonale og nasjonale virksomheter. Han har hatt en rekke lederposisjoner i ulike resultatenheter, og har ledet strategi- og endringsprosesser både som toppleder og som rådgiver for kunder.

 

Innføring i pensjon for bedriftsledere
Kl: 20.00 – 21.00
Kursholder: Jan-Inge Stene, salgssjef Liv / Pensjon, Sparebank1 Østlandet
Timen om pensjon blir brukt til å gi tips og råd for å forenkle de valgene man står ovenfor og hvordan bli en attraktiv arbeidsgiver for sine ansatte. Jan Inge Stene har i en årrekke jobbet som pensjonsspesialist med rådgivning til bedrift og ansatte om tjenestepensjon. Han har bakgrunn fra kjøp/salg av aksjer og plasseringer i kapitalmarkedet, og har god kjennskap til hvordan pensjon bør både spares og plasseres.

Påmelding via nettsiden til Elverum Vekst.

Tid

(Onsdag) 18:00 - 21:00

Kontaktperson

Elverum Vekstv/ Tone Lientone@elverumvekst.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

X