April, 2021

07Apr18:0021:00Gratiskurs for næringslivetDigital markedsføring i teori og praksis

Les mer

Beskrivelse

I samarbeid med Elverum Handelsstand arrangerer vi en kursserie for næringslivet. Vi har engasjert nasjonalt anerkjente og inspirerende foredragsholdere. På kursene får du som næringslivsleder en unik mulighet til gratis faglig påfyll.

Du vil gjennom kursserien få en oppdatert verktøykasse for hvordan du kan lykkes i med din bedrift i et konkurranseutsatt marked. Her vil du få en innføring i temaer som økonomi, pensjon og ledelse. Du vil også lære mer om det siste innenfor salg, markedsføring og sosiale medier. Det siste kurset handler om kontinuerlig forbedring.

Totalt er det 8 kurskvelder med inspirerende påfyll utover våren.

De to første kveldene vil bli avholdt på Scandic Elgstua. Vi håper deretter å kunne avholde kursene på Høgskolen Innlandet i Elverum. Kursene har plass til 50 personer fysisk til stede, men det vil også være mulig å delta digitalt via Teams på samtlige kurs. Link vil bli publisert her på websiden i forkant av de enkelte arrangementene.

Medlemmer i Elverum Handelsstand får første prioritert til fysisk deltakelse – her er det førstemann til mølla. Husk å krysse av om du ønsker å delta fysisk eller digitalt på de enkelte kursene.

Smittevern vil ha høy prioritet og ved høyt smittetrykk vil vi måtte avholde ett eller flere kurs kun digitalt.

Kursserien er tilgjengelig for alle næringsdrivende i Sør-Østerdal regionen.


Digital markedsføring i teori og praksis

Dato: 7. April
Kl: 18.00 – 21.00
Kurssted: mer informasjon kommer


Digital markedsføring og bærekraft

Kl: 18.00 – 19.45
Kursholder: Cecilie Staude, høyskolelektor ved Institutt for markedsføring ved Handelshøyskolen BI.

Hvordan kan ledere utnytte potensialet som ligger i å bruke sosiale medier? Og hvordan kan digital samhandling bidra til at virksomheten din kan hente ut organisasjons- og markedsgevinster?

Cecilie jobber innenfor fagområdet markedskommunikasjon og digitale mediekanaler, er forfatter av boken Sosial Kommunikasjon og en anerkjent foredragsholder. Hun bistår bedrifter med råd til kommunikasjonsstrategi om bruk av sosiale medier.

 

Digital markedsføring i praksis


Kl. 20.00 – 21.00
Kursholder: Hanna Helseth, Linn Wold AS
Hanna er i dag salgs- og markedssjef i Linn Wold AS og har i tillegg tidligere erfaring som rådgiver for sosiale medier. Hun er utdannet innen kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling på Høgskolen i Kristiania.

Påmelding via nettsiden til Elverum Vekst.

Tid

(Onsdag) 18:00 - 21:00

Kontaktperson

Elverum Vekstv/ Tone Lientone@elverumvekst.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

X