Mars, 2021

24Mar18:0021:00Gratiskurs for næringslivetVerdiskapende salg

Les mer

Beskrivelse

I samarbeid med Elverum Handelsstand arrangerer vi en kursserie for næringslivet. Vi har engasjert nasjonalt anerkjente og inspirerende foredragsholdere. På kursene får du som næringslivsleder en unik mulighet til gratis faglig påfyll.

Du vil gjennom kursserien få en oppdatert verktøykasse for hvordan du kan lykkes i med din bedrift i et konkurranseutsatt marked. Her vil du få en innføring i temaer som økonomi, pensjon og ledelse. Du vil også lære mer om det siste innenfor salg, markedsføring og sosiale medier. Det siste kurset handler om kontinuerlig forbedring.

Totalt er det 8 kurskvelder med inspirerende påfyll utover våren.

De to første kveldene vil bli avholdt på Scandic Elgstua. Vi håper deretter å kunne avholde kursene på Høgskolen Innlandet i Elverum. Kursene har plass til 50 personer fysisk til stede, men det vil også være mulig å delta digitalt via Teams på samtlige kurs. Link vil bli publisert her på websiden i forkant av de enkelte arrangementene.

Medlemmer i Elverum Handelsstand får første prioritert til fysisk deltakelse – her er det førstemann til mølla. Husk å krysse av om du ønsker å delta fysisk eller digitalt på de enkelte kursene.

Smittevern vil ha høy prioritet og ved høyt smittetrykk vil vi måtte avholde ett eller flere kurs kun digitalt.

Kursserien er tilgjengelig for alle næringsdrivende i Sør-Østerdal regionen.


Verdiskapende salg

Dato: 24. Mars
Kl: 18.00 – 21.00
Kurssted: Scandic Elgstua / Teams
Kursholder: Roy Willy Elvegård, Handelshøyskolen BI, Høgskolelektor, Institutt for markedsføring  

Salg er i dramatisk endring. Veletablerte forretningsmodeller, produkter og løsninger står for fall. Hvilke verktøy kan hjelpe dere å utarbeide nye strategier og lykkes i en verden i rask endring? Og hvor mange vet om salget eller kjøpet har hatt verdi for kunden?

I kurset vil du få presentert verktøykassen for et godt salg
– Verdiskapende salg
– Salg som konkurransefortrinn
– Evolusjon og innovasjon
– Samarbeid
– Prestasjonssystemet

Business har vært en naturlig del av livet til Elvegård fra ung alder. De siste 15 årene har Elvegård jobbet med rådgivning innen salgsledelse, og gjennomført trening og rollespill i salg og forhandlinger. Siden 2013 har Elvegård undervist som høyskolelektor ved Handelshøyskolen BI. Og samtidig har Roy fortsatt en fot innenfor det internasjonale konsulentmiljøet. Kommunikasjon og prestasjoner i business er to ord som får Elvegård til å sprudle.

Påmelding via nettsiden til Elverum Vekst.

Tid

(Onsdag) 18:00 - 21:00

Kontaktperson

Elverum Vekstv/ Tone Lientone@elverumvekst.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

X